Aug 31, 2010

SAYE TAK NAK TUA !



siyez saye tak nak tua. saye takut tua. saye takmo. saye takmo.


-_-"


korang tak takut tua ke ? muke berkedut-kedut. mate da cengkung. nanti nak jalan pun terbongkok-bongkok. pakai tongkat. paling tak best bile da jadi camtu, saye tak bole ber-shopping. tidakkkk!!


seday taw bile jadi tua. muke saye menakutkan. oh. oh. korang tak caye ? meh tengok.


.
.
.
.
.
.
.
.
1
.
.
.
.
.
.
.
.
2
.
.
.
.
.
.
.
.
3

!!
!


tutup mate ! ia menakutkan !


tadaaa~


omaigod !


tak manis langsung saye senyum. tidak seindah suria. idong pon menjadi senget. paling tepat, kenape muke saye macam vampire ? hayyo ! hah. sape yang agak-agak nak masuk minang saye tue, jangan batalkan niat anda taw. mentang-mentangla muke aku mase tua camni. dandan ko tak nak masuk minang aku yee. bahahaa~ *perasan betol la ko ni syera T.T*


ey, mane aci tengok muke saye je yang jadi tua. jom tengok muke encik amien pulak.


1




2




3


!!


!



tadaaa~



-sile buat-buat terkejut berok-


haha. sumpah tua gila muke encik amien an ? ni tyme umur 65 tahun agaknye. keh keh keh. lesung pipit yang mahal tu pun da tak nmpak. takpe. takpe. rupa paras tak penting. yang penting tue hati bersih suci murni. ;p



oh ye. saye akan masukkan entry terbaru akan datang. ! order erin && felix. malam ni malas nak edit pic. dasar pemalas ! huh.



sekian.




p/s: agak-agak kalau muke kami camni, ade tak customer nak beli produk B&C ? oish ! sah takde !

. thanks for reading and ziarah-ing .

1 comment:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...