Oct 12, 2010

B&C KEMBALI BERAKTIF




selamat sihat sume ?? ye, selamat sihat. kesihatan kan penting kan ^^,


dah lame sangat tak update. labah-labah pun da mule nak menambah sawang kat blog ni. kuangajo ko ! sekarang B&C akan mula beraktif kembali setelah beberapa minggu menyepi! yeay2. sambil lompat-lompat macam kanak-kanak baru dapat coki-coki.



apabila B&C suda kembali aktif, ini bermakna keje-keje menjahit akan dimulakan sekarang. ye sekarang oke. sekarang juga mata kami akan mule sembab dan mule berzikir ketika lecture dan mule menguap macam badak air banyak kali T_T tragis kan ? tapi takpela. demi customers, kami sanggup. tanpa kamu, siapalah kami. eceh.



encik amien kate, ade member die tanye, biznes ni da lingkup ke ? cik syera dengar, HOW DARE U CAKAP CAMTU ! seday taw. menangis kang, baru ko tawu. heh. takdelah, kami tak dapat teruskan biznes ni wat sementara waktu hari tu. SEMENTARA WAKTU OKE BUKAN SELAMA-LAMANYA. sebab assignment banyak ohhh. assignment banyak uh standard sebenarnye, tapi paling sadis, sume nk kene anta serentak. ape kes ? sekali dengan mid term plak tu. hoiii, bergegar otak aku nyah~ 3 minggu kot kami tak dapat tido yang cukup. hah, itula kau. wat keje laz minit lagi. padan muke kau. ces ! durjana sungguh ayat tu.



tapi sekarang, usah bimbang. usah ragu. segale tempahan yang tergendala, kami akan sambung buat ye sayang sume. before this, kami da inform dulu kat customers yang kami tak dapat siapkan tempahan mereka ketika saat genting tersebut berlaku. mereka faham. alhamdulillah ^,^


nak usha pic tak ? meh la eh. tapi bukan pic produk. ini pic owner B&C yang sungguh melepaskan stress mereka selepas berlalunya saat genting tersebut ^__^ hee.


nak tunjuk betape otot cik syera tak ade u_u


otot cik syera telah dicuri oleh encik amien yang sungguh bengis mukenye. huh.


without makeup. terpancar NUR keletihan kan. haha.


sekian sahaje untuk detik 12/10 ini. akan di update lagi keesokan hari. tunggu~
terima kasih sudi membace. ^^,


much love.







p/s= masih t'ingat tragedi kemalangan ngeri di Melaka pada tarikh 10/10/10. takziah untuk keluarga mangsa kejadian. sama-sama sedekahkan al-fatihah. ='(

. thanks for reading and ziarah-ing .

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...