Dec 6, 2010

DEAR CUSTOMERS B&C



salam sejahtera our customers.


kami dah habis exam. so, kami akan mulekan keje2 menjaet besok ea. insyaALLAH.


untuk makluman semua, mungkin dalam jangka masa yang agak lama, syera tak dapat nak update blog ni selalu. sebab syera dah start cuti sem besok. umah syera takde wifi pulak. ade broadband nak kene rebut2 ngan adik syera yang addicted tenet. huhu. malas la kan. syera akan jenguk blog ni setiap hari. insyaALLAH. tapi kalau nak update tu, kene seminggu sekali kot. syera terpakse T_T


tempahan masih dibuka. macam biase, isi order form yee. after complete, inform kat Amien. nah, amek this number (013-2174045) sebarang pertanyaan atau info yang berkaitan B&C sahaje akan di layan. selain dari itu, harap maaf ye =) plz inform kt Amien ea. cz nanti beliau yang akan cek inbox. beliau akan respon anda. tapi kalau rase macam shy-shy cat je nak contact Amien, takpela. contact Syera terus pun takpe. nanti syera inform kn kat Amien ea.


one more things, syera nak mintak maaf pada customers yang dah order lame. tapi belum dapat lagi. actually syera & amien baru je dapat siapkan kesemua order dari student KKB. memandangkan kami masih student, keje2 menjaet terpakse buat bile betul2 ade mase lapang. sebab tue kadang2 order tak dapat disiapkan cepat. pastu, hari tue kami exam pulak an, jadi kami tangguhkan lagi aktiviti menjaet ni. sekarang dah cuti sem, kami akan memberi sepenuh perhatian pada aktiviti menjaet ni.


most sorry pada customer ea. especially pada Rin, Ann, Haida && Nora =) dah lame sangat dorang order. after cuti, aku bagi eh. sory taw korang.


dah lame tak tatap muke owner kan ? nah. cuci mate kejap. jangan lupe muke owner taw. ngee~

support kami selalu taw !


okey, maybe ini sahaje untuk kali ni. next week jumpe lagi !


sayanggggg kamu semua !



. thanks for reading and ziarah-ing .

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...