Jan 13, 2011

BUKAN LAGI B&C YANG DULU



assalamualaikum semua. oh, dah malam dah =)


dengan ini, syera mahu mengumumkan bahawasanya B&C feltcraft sudah tidak wujud lagi. bahaha. ops, jangan panik. sebenarnye kami baru mendaftarkan bznes ni kat SSM. sbelum ni tak penah tawu pon online bznes kene register gak. so, la ni, kalau uolls nampak kat header baru tue, kat penjuru bawah ade no pendaftaran bznes ini. nampakkan ? besar dan jelas lagi tue.


disebabkan dah register, kami telah bercadang nak tukar name bznes. maka wujudlah BC CRAFT & DESIGN. kalau korang perasan, blog ni pon dah di hapgrade. ceria tak rase-rasenye ? ngeh3. semangat baru kot ;p sepetang urh syera ngadap laptop semate-mate nak hapgrade blog ni. dok pikir nak design header blog, dok searching sane sini tutorial blog, naik pinar dah kot mate ni ngadap kod html manjang. smoga dengan penat lelah ini, korang selalu lah menjengok blog ni erh. *ececeh*


sekarang syera & amien dah start sem balik. mungkin akan busy dalam mase 2-3 minggu lagi. kalau korang ade nak wat tempahan, sila contact kami erh. sape cepat, die dapat key ;)) ok, takmo bebel panjang. syera nak sambung ngedit pic. besok syera publish order-order yee. bye.


with love, BC Crew.



. thanks for reading and ziarah-ing .

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...