May 6, 2013

Order from Nurul


Assalamualaikum :)

Bapak lama tak update. Sory lah. Macam busy gila. Penat keje sampai rase macam tak sempat. Nak makan pun rasa macam tak sempat *Nanges*

Okey lah. Order ni sebenarnye tahun lepas punya. Tyme raya tak silap pos order ni. Lama kan ? Nampak tak kemalasan dan ke-busy-an di tahap mana ? Ahha. Ada lagi yang terkepam dalam laptop. Lain hari update. Jom tengok pic order dari member Syera.

Pillow
Size : 45cm x 20cm
Material : Flannel, Cotton & Felt

*Sorry, kualiti gambar agak tak memuaskan. Tak cukup pencahayaan mungkin =.=

Special Gift
Keychain Name (Without Fiber)


Thanks a lot bebeh :))



. thanks for reading and ziarah-ing .

Oct 19, 2012

Order from Murni (SAM Sg Selisek Student)

Assalamualaikum, Salam Jumaat ;)
 
 
Terlewat pulak nak hupdate belog. Hari tu bukan main lagi berazam nak post entry seminggu sekali. Hangat-hangat je rupenye. Ngeh3
 
 
Oke, order kali ni datang dari student SAM Sungai Selisek, Adik Murni. Macam biasa. Ini barang sudah lama sampai di tangan tuannya ;) Murni nak key-chain lolipop dan keychain nama.
 

Terima kasih daun keladi, Murni :)


With Love,



. thanks for reading and ziarah-ing .

Sep 30, 2012

Order Aliya

Assalamualaikum ;)

Simple order in simple post. Order come from Aliya, Syera's sister friend. Nak bookmark ice-cream.




Somel tak ? Hikhikhik. Okey, wait for da next entry. Bye ;)



 With Love,




. thanks for reading and ziarah-ing .

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...