RBT's Crafter Station



Right Brain Thinker (RBT) ni merupakan satu group yang BC join. Untuk crafter-crafter sahaje. #Oh, sape ajar menggandakan perkataan inggeris tuh ? So kat sini BC list down ahli RBT yang aktif berbelog and fesbuk. Dengan adanya ruangan ni, rasenye korang lebih senang nak cari crafter and boleh direct contact dengan dorang. Manelah tawu BC tengah close order kann, korang boleh terus cari crafter yang tengah open order. Jangan risau, ahli RBT semuanya berbakat dan kreatif. Craft yang dihasilkan memang ohsem. Oh, sangat ohsem :) Jom jom ! 


Sebelum tu, meh LIKEwithLOVE kat Facebook Pages RBT







RBT's CRAFTER [tekan Ctrl + Link]




will be add more soon !



. thanks for reading and ziarah-ing .

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...