Jul 22, 2010

BEBEL. BEBEL. BEBEL.


selamat datang

arini mao bebel lagi pasal keychain yg da siap.


order kat atas tu, sume dari gadisgadis SAMT Kuala Kubu Bahru.


kitorang dapat 50++ tempahan daripada student sane. majoriti mintak keychen+mrs dolly && hp strap+mr dolly. pelbagai kaler dowang nak. dan akhirnye kitorang dapat siapkan 7 name dahulu dalam mase 2 ari. alhamdulillah. =)


yang lain, still dalam proses.


tempahan yang lain kitorang tak dapat siapkan dengan cepat sebab da start kuliah. sem baru. so, komitmen terhadap pelajaran comes first =DD. tapi. tapi. tapi. kitorang tetap bagi perhatian kat bznes ni.


sepanjang wat bznes ni, alhamdulillah la mase study ktorang tak t'ganggu. yela, bile da jadi student, pulak tu, ngengade wt bznes kecikkecik camni, kenelah pandaipandai susun jadual kan ? ^^,


now, cam bese, tengok keychen yang da siap jaet.



syera's sis ouzmate. tenkiu !



okey, itu sahaje untuk hari ini. terima kasih kerana sudi membaca. syukran. bye !



. thanks for reading and ziarah-ing .

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...