Aug 3, 2010

LOVE ITU CINTA ^^,


11 name semasa dalam proses


♥ CINTA


hai. assalamualaikum uolls.

hari ni nak tunaikan janji mem-publish pic keychain yang dapat tempahan dari adek-adek SAMT KKB. terime kaseh yee adek-adek sume




ramai yang order mrs dolly love. saye pun suke nak jaetnye sebab wat bentuk love senang. skali wat, bole siap banyak. heehe.


adek IEKA nak dua name. dua2 hp strap. meriahla awak punye nset pasni. hee~


"bang, tolong poskan barang ni dengan laju && selamat k. kalau tak, saye cari abang sampai lubang ular taw!" kata amien kepada abang posto tersebut.




sume order ni sudah di pos. maka, senanglah hati saye untuk siapkan yang lain pulak. tapi masih banyak lagi yang perlu disiapkan T_T para pelanggan B&C jangan risau ye. kalau anda risau, kami pun risau. kami akan tetap siapkan tempahan anda walaupun agak lewat. ape yang kami perlukan dari anda ialah KESABARAN YANG TINGGI =)) terime kasih tak terhingga kerana menyokong B&C. kami sayang anda !


sekian.


p/s: kadang-kadang ade customer yang nak cepat. tapi kami tak dapat penuhi sebab kesian pada yang dah order awal kan ? thanks sebab sanggup tunggu =')

. thanks for reading and ziarah-ing .

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...