Oct 20, 2010

ORDER FROM ADIK SAKINAH



hai semua. kabare ? awak sepatutnya jawab begini "alhamdulillah. waras" hee. saye keturunan jawa. tapi orak reti ngomong jowo. huk3. jenuh dah ummi saye suh belajar cakap jawa. tapi otak ni macam lembap sangat nak pickup bahase jawa. banyak makan otak udang kot =_=




okey. kite teruskan agenda sebenar kite. kali ni nak tunjukkan order dari member adik syera. yee. adik syera lagi. budak sekolah rendah. name member adik tu, sakinah. die request nak mrs dolly minah pakai tudung. name pendek die KINAH.



alkisah sebenarnye kan, keychen adik kinah ni da potong turn. kasihan kepada customer yang lain. saye mintak maaf. saye terpakse. biase la kan, dapat order dari budak sekolah rendah, dorang tak paham apeape. yang dorang taw, nak cepat je. tak pikir camne kesibukan saye ketika itu. haish. sabar jela. saye terpakse siapkan adik ni punye dulu sebab nanti timbul pulak 1 kes, kang die pegi report kat parents die, kate saye tipu wet budak sekolah pulak. dugaan taw. sebab tue saye perlu siapkan die punye dulu. nasib baik tak bape nak luak mase yang perlu saye gunekan untuk siapkan adik kinah ni punye. apeape pun, order yang lain, da hampir siap. tunggu mase nak pos je.




jom tengok adik kinah punye.



comel tak ? ke.. comot ?




ape pun, saye harap adik kinah suke lah eh. time kasih dear !





hiasan semate mate T__T




thanx jugak pada pembaca yang sudi bace entry kali ni. jumpe lagi di lain mase akan datang. babye !






p/s = selalu terpikir pasni nak terima order dari budak sekolah rendah or tak. any suggestion ? hmm.


. thanks for reading and ziarah-ing .

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...