Nov 3, 2010

KHAS UTK UNCLE DAUD && AUNTY SHEILA






nyanyi sambil tutup idonk :


papa ku pulang dari kota

papaku belikan kereta

kereta kecil warna biru && merah

boleh ku bawa ke sekolah...memandu


pon pon pon pon pon pon pon

kereta kecil ku berbunyi

marilah adik mari naik

boleh ku bawa jumpa nenek


lagu tema untuk order hari ni. hik.




kali ni wt keychain untuk uncle Daud & aunty Sheila


uncle & aunty ni la yang banyak tolong kami mase amek lesen ritu. sebagai tande penghargaan, kami hadiahkan la keychain kete tomei kat dorang. saje wat design kete cz kenal pun sebab nak wat lesen kete ngan dorang an. huhu. kirenye, bile uncle & aunty tengok keychain tue, teringat gakla kat kami as 'ex pelajar' Empat Sempurna tue.


paling suke bile aunty bagi meset, cakap :
"Askum hana trima ksih comel sgguh key chain 2"


haa. suke suke suke sangat taw ^^,


okey, memandangkan pencahayaan yang tidak cukup, di tambah pula dengan menggunakan kamera nset K770i sahaja, maka pic menjadi begitu kabur sedikit dan warne tak menyerlah. pape pun, layan jela eh.




kami siap create name dorang kat belakang kete ni. 'DAUD & SHEILA'


sebab tak nak kasi berebut. ececeh >,<




aunty Sheila punye
kete warne merah



uncle Daud punye
kete warne biru







okey, itu sahaja. terima kasih !





p/s= anybody sekitar seremban yang nak mek lesen ? sila SMS saye yee. hoho.

. thanks for reading and ziarah-ing .

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...