Jan 14, 2011

Purple Shades First Giveaway



BC join GA lagi. mane tawu, BC menang kan ? kali ni BC join GA yang dibuat oleh Purple Shades. tekan, untuk melompat ke belog tuan punye GA.


dear customer && crafter yang bace entry ni, mehla join same-same ea. hadiah pemenang memang menarik. teruja i ! Purple Shades, BC nak mnang taw. hee. nak tawu lebih lanjut, bole klik pic kat atas tu jugak k.


Sha suh cite sikit sebab ape suke wat feltcraft. so kat sini BC nak share sikit la kan. anyway, alhamdulillah crew BC ade kelebihan kreatif dalam diri. so, ni antara sebab sebab yang BC suke wat feltcraft :

1. dengan feltcraft ni, BC dapat wat ape yang BC inginkan. puas atau tidak, air tangan sendiri kan. masih boleh dibaiki && dibaiki.

2. dapat memenuhi permintaan customer. sekurang-kurangnye, customer akan berpuas hati bile kite dapat hasilkan/tunaikan design yang macam mane dorang nak.

3. rezeki murah. duit masyuk. ;)


*ini jela sebab musabab yang utama*


tunggu ape lagi ? senang je kan. jom join. bia kite same-same menang. nanti boleh share hadiah. eh eh ? bole ke ? ;p

bye korang ;D



. thanks for reading and ziarah-ing .

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...