Feb 27, 2011

oh, busynye body BC sekarang T_T

BC tak tawu nak cakap ape sekarang.

entry pendek ni je yang dpt luahkan semua.


BC sangat busy sekarang. esemen + mid term + quiz.


dats why lah BC tak sempat langsung nak update the latest order kat sini. banyak jugak yang tertangguh.

harap tuan tuan puan puan ibu ibu bapak bapak adik adik saba yee.

even BC tak sempat nak wat entry untuk order yang terbaru, korang ley tengok kat belog ini dulu k :)


si penerima gift :


hope u like it ;)

tukang order ngan BC :


tenkiu shaz :)


next tyme, BC akan cerita lebih lanjut kisah order ni ye :DD



with love, BC Crew.



p/s : tak dapat setelkan lagi order bln mac. tolong saba ye cust. BC mintak maaf :(

. thanks for reading and ziarah-ing .

1 comment:

  1. rasa excited nak tempah lagiiii!!hehehehe.thanx akk!!:)

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...