Feb 16, 2011

order from Aishah


order aishah for the second tyme :) sebelum ni, aishah order yang kat entry ini.


kali ni aishah order lain dari lain. eh, tade lah lain sangat. tapi jarang customer nak order camni. jom cekedout !



car charm

BC amek rm5. car charm ni letak kat cermin pandang belakang taw. gantung kat situ :) aishah nak kaler ijau gelap and puteh. so, BC combinekan and letak corak corak kit. sebab tak nak nampak kosong sangat. reben kat love tu, aishah req. hikhik. comel je.


dolly love

req : ijau gelap, name wahyu.


brooch

req : kaler pink gelap, pink cair.

comel je oh kaler yang aishah mintak. boley pakai kat tudung ;)


keychain name + dolly

req : kaler itam, name pepel gelap

aishah mintak mickey mouse. ritu pooh. kali ni mickey pulak. minat katun agaknye. ;)



thanks aishah !


with love, BC Crew.







. thanks for reading and ziarah-ing .

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...