Jul 28, 2011

dapat STYLISH BLOGGER AWARD dari Ezylovey dan Kiszydolls !


terima kasih terima kasih daun keladi :)

award ni dapat dari owner Ezylovey and Kiszydolls.

Ezylovey ni, jual barang barang handmade cam BC gak. handmade mereka penah masuk dalam paper metro (i think so..) minggu lepas. about keychain kain belacu. sangat unik and hot item okey ! pegi terjah taw.

Kiszydolls pulak, owner for cuteness' plushie. plushie yang beliau buat sangat comel taw. mase BC masuk blog die pon, mao meleleh sebab plushie tu ade macam macam kaler and bentuk. siyes tergoda !

kesimpulannye, BC sangat teruje betul bile dapat award macam gini <3 hihi.

so, BC nak bagi award ni kat:

http://miyyahatkertas.blogspot.com/

http://stitchnknot.blogspot.com/

http://amayakazukindependentart.blogspot.com/

http://mizamizo.blogspot.com/

http://sweettwinz.blogspot.com/

semua ni, crafters, handmakers and other 'er' lah yang buat BC teruja dengan hasil tangan dorang. sudi sudi kan amek award ini ;)

tenkiu ^^




. thanks for reading and ziarah-ing .

1 comment:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...