Oct 18, 2011

PERUBAHAN WAKTU BERURUSAN DENGAN KREW BC


assalamualaikum semua :)


dah lame tak update entry. sory, busy sangat. susah nak online satu hal jugak.


nak bagitawu sikit kat sini, buat mase ni, BC nak ubah waktu berurusan dengan mane-mane krew BC. memandangkan BC tak banyak waktu untuk siang-siang hari, maka BC terpaksa reply segala pertanyaan dan order anda pada waktu malam-malam hari :B so, BC mintak maaf kalau ade customer yang terpaksa tunggu lame untuk BC reply email. sory sangat-sangat.


if dalam tempoh 24 jam tiada respon dari BC, mohon kerjasama anda semua meset encik Amien ; 0132174045 dan inform pada die, "check email". NO call ye. sebarang pengecualian atau masalah di pihak BC yang berkaitan dengan email, akan diberitahu oleh beliau.


waktu berurusan ini mungkin hanya sementara sahaja. sebarang perubahan atau apa sahaja, akan diberitahu kemudian.


terima kasih diatas kerjasama yang diberikan :)




p/s: tempahan masih lagi tutup ye. harap faham :) kalau dah bukak, BC akan inform kat blog dan FB. insyaAllah. thank you kepada yang selalu support BC !






. thanks for reading and ziarah-ing .

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...