Sep 18, 2012

Special request from Encik Amien (Admin BC)



Hye :D

Amboih, BC dah ade improvement dalam menghapdate belog. Walaupun diperuntukkan hanya seminggu sekali. Ekekeke.

Kali ni, admin BC sendiri yang request. Encik Amien request : Barcelona Car Charm, Allah Muhammad Car Charm, V for Vendetta (Ikat kat lengan). Others are gifts. Cekediout ! 

 
Saiz lebih kurang 8cm x 8cm
Car charm ni sesuai di sangkut kat cermin pandang belakang.
Keychain tersebut diletak sekali bagi memberatkan car charm tersebut. Sangkut je spek mate kat situ. Tehee.

 Saiz ni pun lebih kurang 8cm x 8cm
Color requested : tema Kedah. Hijau+Kuning
Car charm ni pulak, lekat kat cermin kete je. Tingkap ke, manemane je.
*Stok suction cup dah habis. So, Syera suh Amien beli je dulu kat manemane kedai. Hehee. Sorry ;)


 
Benda ni, Amien pakai masa dinner office die yang bertemakan... ape tah, tak ingat pulak. Character dalam cerita/filem kot. Benda ni letak kat lengan. Gambar contoh pemakaian takde pulak nak tunjuk. Ade velcro (rap) kat situ. Boleh la di ejas sesuke hati. Ni lambang V for Vendetta.

 Hensem tak ? Ehehehe :p

Gift : Key Holder
Bole muat 1 kunci je sebab saiz die kecik

Special Gift
Taruk je kat dashboard kete tuh :p

 Zoom in Zoom out


Done !


P/s = Kemain lagi. Admin BC pong ber-gift gift bagai ek ? 



With love,



. thanks for reading and ziarah-ing .

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...