Jul 31, 2010

SPAN KUNING BERPETAK


saye punye kilang. tak pernah terkemas. huru-hara dengan kain. kesian buku-buku study saye terpakse berkongsi tempat dengan kain-kain T_T muzic waffer && kurma perlu ade untuk tambah tenage sebab kadang-kadang saye tak sempat makan sebab nak siapkan order punye pasal. kesian. sekian.



assalamualaikum && selamat sejahtera sume


pic yang bakal di publishkan adalah tentang span kuning berpetak. ape ?? spongebob ?? bukanla. bukan. ni bukan spangebob taw sebab die tak sama macam muke spongebob. tak caye ? cube tengok muke die.



spongebob camni ke ?

hasilnye. kalau nak gelak, gelakla sekarang. HAHA.



saye tak taw nape bile da siap, mukenye macam pelik. sebenarnye customer memang mintak spongebob. tapi tengoklah ape yang jadi. huduh ! kalaula muke kartun spongebob tu macam ni, kompem takde sape snggup layan cite tu kan ? gigi tak same besar. mate tak same bulat. mase wat si kuning ni, saye rase macam nak menangis taw part buat die punye gigi. kecik. kecik sangat. tak sanggup rasenye nak wat lagi. tu mulut die lagi. tak taw nak wat camne dah. tapi hope adik-adik ni suke la erh. asalkan ade macam muke spongebob tu...kire ok la tu. =))



hp strap


keychain


bakal dipos pada hari isnin



terima kasih kerane sudi membace. bye.





p/s: saye dah lulus exam komputer tadi taw =))



. thanks for reading and ziarah-ing .

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...