Aug 16, 2010

INDAHNYA RASA BILA...


mak syera pesan:
"angah, jangan tido lambat sangat sebab keychen ni taw. nanti sakit."

syera jawab:
"dun wory ummi. limit sampai kul 1 pagi je wat keychen ni. pastu tido =')"



ayah syera warning:
"kalau angah punye result sem ni menurun, siapla !"

syera jawab:
"haiyoo. tak mungkin. insyaALLAH. angah dah susun jadual siap2 dah =)"



adik syera bagi meset:
"angah, biznes ko camne ? mesti untung ko da banyak an. bolehla belanje kitorang. hee."

syera reply:
"alhamdulillah. bolehla. insyaALLAH ade rezeki, angah belanje korang makan."


mak amien tanye:
"camna biznes ang ? maju ka?"

amien jawab:
"alhamdulillah. maju mak =)"



kawan kami suggest:
"na, watla keychen ready made. wat 1 malaysia ke, alpha ke."

syera jawab:
"memang cadang camtu. tapi skang takde mase lagi sebab kene siapkan order customer. terime kasih atas cadangan tu ye."






idop kami penuh dengan bermacam-macam kaler. macam-macam sore. macam-macam support. macam-macam kerenah. sume disebabkan B&C feltCraft. terime kasih tak terhingga kerane sudi memberi sokongan kepada kami. sayang kamu semua !

. thanks for reading and ziarah-ing .

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...