Aug 23, 2010

ORDER KAK UNIE



assalamualaikum semua ^^,


pose tak arini ? eee.. xmalu btol la kalau tak pose. pose bukan sekadar menahan lapar dan dahage je taw. waktu bulan ramadan ni la kite sepatutnye amek peluang wat amal jariah, ibadah yang maha banyak giler babai. haa. pahale pun banyak giler babai taw. rugi betol sape yang sia-siakan waktu camni.


----------------------oke, kembali kepada tajuk----------------------


dah alem tak update pasal order customer. ok, arinie nak publish order dari kak uni. die nak keychain+mr dolly penguin. tadaa~ ni lah baby penguin yang baru lahir dan comey momey. kan awak kan ? hee.



fez tyme syera wat penguin ni. tu pun lepas jenuh meng-search pic kat mak cik google. nasib baik jumpe. hasilnye dapatla baby penguin yang cam tu. ade rupe penguin kan ? lepas wat penguin ni, syera selalu la mintak komen dari ouzmate. ape-ape saje yang syera wat, syera akan mintak komen dari dorang. WAJIB ! kalau kat umah family, my mum la orang fez yang akan syera mintak pendapat. kalau dorang cakap ok, syera akan terus menyiapkan tempahan customers. thank you taw korang ! muah. muah. muah.



hasil pencarian dari mak cik google



tempahan ni, kak uni mintak syera siapkan sebelum bufday die. bufday die 6 ogos ritu. syera tak bagi pun sebelum 6 ogos. tapi malam 6 ogos tu syera bagi. kul 12 tengah malam. siap celebrate ag taw dengan ouzmate die. sedap makan kek. nyum nyum nyum ! *AWAS ! makan kek tengah malam boleh menggemokkan badan. tapi saye suke. haha.*


ni la hasilnye. dah lame da sampai kat tuannye. terime kasih yee sudi menjadi pelanggan kami.



babay !



. thanks for reading and ziarah-ing .

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...