Aug 27, 2010

ORDER a.N.r's NAME


assalamualaikum kalian


penatla minggu ni. nape tah. memanjang tido petang. ngantok giler. padahal tawu dah tak elok tido petang. tapi mate ni asek mintak tido je. kadangkadang ngah wat esemen ngadap laptop pun, bole t'sengguk abeh la. dasat tak dasat gak rasenye tahap ngantok di petang hari.


tande soal: PERLUKAH SYERA LETAK BATANG MANCIS DI MATE UNTUK MENGELAKKAN DARIPADA NGANTOK ?


ces !


________ok, kembali ke pangkal tajuk________




amacam ? comel tak si patrick bendul tu ? haha. boleh masuk syurge kot pade sapesape yang dapat tahan ngan pangai die. huu.




ha. ini order adek sape tah namenye. die mintak order name a.N.r (seperti di atas). syera rase ni keychen geng. besela, budak skolah an ? suke b'geng. macam2 name geng la wujud. korang pun mesti ade geng gak an mase zaman skola. doludolu mase zaman syera skola pun, ade gak geng. tapi syera takde name geng rasenye. *aku da tak ingat T.T* syera dok hostel mase skola dulu. dari form 1 til 5. hebat kan ? hoho. sape kate aku tak pandai b'dikari, aku terajang ^^,. sepanjang form 1-form 5 tue, macam2 name geng wujud. geng tahi lalat. geng waswis. geng ujala. geng fazalinsha nadila shiha..kot. tah ape name tah. tak ingat dah. dok gabung2 name. geng itu, geng ini. huish. kreatif taw budak2 skola dulu. dari name2 geng tu, senanye adelah sejarahnye t'sendiri. sape yang syera t'sebut name geng tu, kompemla t'senyum sendiri an. tapi sume bende ni mampu mencipta banyak memory dengan kawan2 kite kan =)



simpan elokelok taw dik keychen geng awak ni =)) time kasih sebab sudi order dari kami.




wait a minute. syera nak men something ngan korang ni.
cube korang perhatikan muke spongebob ni selame setengah saat. jangan lebih ! meh review together-gether.


0.3 seconds



0.5 seconds



enough !! jangan pandang dah !



argghhhh !! tidak !! boley mimpi ngeri taw sape yang terlebey tengok. pas da siap wat spongebob tu an, adik syera terus tanye "nape spongebobnye makin lame makin tak comel ?" adeh.. ape boleh aku buat dik ? tibetibe datang lagi sorang adik syera. paling sadis kot ayat die cakap camni "kat sini patung paling comel ialah spongebob ! haha." bertuah betol ko perli aku yee. siap ko aku babap ntey T.T



kesian. sekian.



p/s: bagi mengelakkan sebarang kecacatan pada keychen anda, janganla mintak mr dolly spongebob. mintakla patrick ea.

. thanks for reading and ziarah-ing .

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...