Aug 23, 2010

ZAIMAH..Oo ZAIMAH





kali ni order dari zaimah. die mintak alphabet. huruf ZR & RZ. nak gabung. syera nebes gak mule-mule nak wat sebab takut natey die tak puas hati. laz-laz bile tanye pendapat ouzmate, dowang kate cantek. rase lega cket. average dapat siap dalam mase 1 ari. tu pown sebab da kene bebel dari encik amien. cet. hihii~




mase order zaimah ni siap, rase terus nak publish kat blog. tapi kene hold dulu. sebab die kate nak bagi kejutan-terkejut-mengejut kat her bf. katenye bf die ade gak usha2 blog ni. kalau syera da publish order die kat sini, ntey tak jadi la surprisenye. Ooo. baru kite taw. =) skang order ni dah pun sampai kt tuannye. so, syera dah boleh publish pic.



cantek tak ?


yang ni maybe zaimah punye kot sebab urup Z kat atas. hehe.


yang ni, bf die punye...kot. sebab urup R kat atas. hoho.



syera harap zaimah suke dan berpuas hati la eh. terime kasih sudi membeli produk B&C =DD



oh ye. untuk pengetahuan semua, alphabet seperti zaimah ni berharga RM3x4 huruf taw. jangan salah faham ea. babye !

. thanks for reading and ziarah-ing .

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...