Sep 23, 2010

FUHH..FUHH~


ya ALLAH. banyaknye habuk ! bersawang lagi tu. ish ish ish. jap ea.


MyEm0.Com

-

-

-

-

-

-

-


siap pown. perlu ke sapu blog ni T.T lame jugak tak on9 blog ni. 3 minggu kot. sian. almaklumlaa. kite p beraye sakan. minggu pertame raye, jangan cakapla. i busy u ! busy pegi perabeh biskut raye tuan rumah. busy buat muke comel mintak wet raye. busy jalan sane sini dengan heels raye tahun lepas punye oke. busy ber-BBQ. busy memancing ikan belakang umah nenek. oh. oh. cukup. awak pun da boleh imagine kan ? betapa busynye saye raye seminggu. ;DD



disebabkan itu juge lah, berbakul-bakul saye bawak balik buku, maka ia sememangnye tak tersentuh. aku hanye mampu melihat kau dari jauh. kasihan kau. begitu juge dengan keychen customers. mintak maaf. mungkin keychen anda akan siap lewat. ape ? bukan. bukan. bukan disebabkan saye sakan beraye. bukan taw. tapi sebab saye dan amien sedang dalam tempoh mid term. we are last year now. kene usaha lebih. tak boleh leka. betol kan ? =))


time kasih pada sume customers yang faham. && yang belum kenal kami, harap lebih memahami. sayang uolls banyak banyak.





p/s: oh ye. besok-besok la eh kite publish pic keychen yang sempat siap. nak rehat. hee.

. thanks for reading and ziarah-ing .

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...