Oct 13, 2010

ORDER ERIN




selamat datang. selamat membace entry kali ini.





ini tempahan dari erin. our fren. sebenarnye keychen erin ni dah lame siap. tapi syera baru berkesempatan nak publish. sory ye. erin nk keychain+mr dolly. nk patung kucing katenye. mase mule2 nk dapatkan order die ni, punyela konpius die nk memilih mr dolly pe die nk. sama ada nk ikan or kucing. ikan ? kucing ? ikan ? kucing ? laz2 die decide nak kucing. die ade pets taw. kucing la pets die. meow meow. name pets die UDIN. comel je name. macam name manusia pulak. hehe.



mase syera mule2 buat tempahan erin ni, berlaku lah kepeningan sedikit camne nk kasi dolly erin ni nampak comel. kucing pertama yg syera wat, tak jadi. syera tanye amien. die kate kurang comel. then bile tanye ouzmate, dorang kate, bole laa. oh, sangat tidak memuaskan. ouzmate kate, dolly tu da mcm patung kucing yang selalu chinese ltak dpan umah tu. i don't think so. tak sure tol ke tak chinese ltak dpn umah. tp yg syera pasti, bese chinese ade la patung kucing ni. alah, susa lah syera nak explain. uolls tengok pic kat bawah ni.


bantuan image dari makcik google.



oke, now uolls tengok sentuhan kucing pertama dari syera.


same kan ? haha.


-rejected-


selepas tu, syera design baru. syera wat kepale kucing je. nak wat body, takut tak jadi plak. so, jadilah order erin seperti pic di bawah.


front
*macam otai je muke kucing ni taw


back



belakang keychen, syera letak name UDIN-pets erin. sungguh, erin terkejut bile nampak name UDIN kat belakang tu. syera pun terkejut sebab die menjerit. haha. time kasih erin.


UDIN : kesayangan erin





sekian, itu sahaja. terime kasih sudi membace entry kali ni =)



. thanks for reading and ziarah-ing .

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...