Oct 15, 2010

ORDER FROM MADIHAH




assalamualaikum kengkawan. sehat ke ? kalau sihat, alhamdulillah la kan.



kali ni saye nk publish tempahan dari our fren, MADIHAH. die request 2 keychen. 1 name die && lagi 1 her hubby. pakej keychen+mr dolly. hanya RM5 sahaje. tak mahal. cume awak perlu sabar je sementare saye nak siapkan tempahan awak tu.



saye rase macam da banyak kali suruh awak bersabar kan ? T__T setiap entry pun, mesti pesan bende yang same U_u tapi ape yang saye cakap ni pun, betul gak. cube awak fikir, awak asyik tanye saye 'bile nak siap?' 'bile nak siap?', so saye nak jaet pun, jadi cam gelabah je. sebab awak macam nak cepat. bile da gelabah, hasil jadi tak cantik taw. kalau awak dapat bersabar macam customer lain, saye dapat hasilkan keychen awak dengan cantik. betol kan ? hee.





tak nak cakap banyak, jom tengok order madi ><,




ha, ini madihah punye. die suh letak name 'madi' je. madi tak request mr dolly pe or kaler ape yang die nak. ni pandaipandai kami je letak kaler and kasi dolly ladybug. eh, ladybug ke, ladybird eh ? hmm.






yang ni pulak, hubby madi punye. comel tak kete tu? haha. bolehla munir gantung kat kunci kete. kompem punye tak de sape berani amek.





price RM5 sahaje untuk setiap satu okey. terkejut kan ? kehkehkeh.



okey. ini sahaje untuk kali ini. harap madi and munir sukela hasil sentuhan dari B&C ni ye. terima kasih sebab sanggup tunggu. saye taw, ia mungkin sangat lama. sory ye.



-sekian-




p/s: hari ni syera balik kL. so, selame beberapa hari syera tak dapat update blog. minggu depan jumpe lagi. time kasih sume !



. thanks for reading and ziarah-ing .

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...