Oct 14, 2010

ORDER FELIX


assalamualaikum semua and selamat sejahtera. jam menunjukkan pukul 8.44 pagi. wahhhh ! awal taw saye mengadap laptop. bukan ape, malam ni nak wat bende lain. so, niat dalam ati takmo on9 malam ni. huhu. pagi ni nak publish order dari our fren. FELIX. bukan felix AF tu lah awak =B



one more things i nak tanye. sape kate lelaki tak layak order bende camni ? sape kate pompuan je layak order keychen2 ni? ha, meh datang ke depan =p laki pun bole order. jangan la malu-malu oke. haik !



felix da lame order sebenarnye. tapi tak dapat siapkan awal. la ni, baru dapat siap. inilah antara keychen yang betolbetol fresh, yang terus di publish kat blog ok. bet0lbetol baru siap taw. kalau awak bau keychen ni, bau jarum saye tak hilang lagi taw. hah, betape fresh nye keychen ni. keychen ni belom sampai kat tuannye pun. ari jumaat baru boleh bagi sebab arini tak jumpe die. ok, cukup membebel Y__Y



felix kate, die nak mr dolly tu, wat logo YAMAHA. die nak gantung kat kunci motor kot. sebab tue die mintak saye wat logo yamaha. saye sedaye upaye mengkreatifkan diri wat logo yang seakan-akan same dengan logo sebenar tu. hasilnya, tengoklah sendiri. tapi, tak sesempurna logo sebenar. sebab saiz logo yang saye buat tue, sebesar syiling 50 sen je. bile nak gunting logo tu, awak boleh bayang betape menjadi keciknya saiz tersebut. btw, saye seronok wat bende ni ^,^ selalu wat patung je. kali ni wat logo. hoho. jom tengok order dari felix.




keychain+mr dolly
RM 5




okey felix. besok saye bagi eh. hope kamu suke ! terima kasih sudi order dari B&C. and terima kasih juga sanggup menunggu =D






p/s: to madihah. now, its your turn !

. thanks for reading and ziarah-ing .

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...