Jan 7, 2011

AWEKS ADIK

Salam sejahtera semua.

Lame dah tak hapdate blog. Dah berhabuk blog ni kan. Maklumla, susa nak on-sembilan. Kali ni nak publish order dari adik laki syera sendiri. Dorang suh wat keychen tuk awek dorang. Lame sangat senanye dorang suh watkan. Tapi syera suke tangguh sebab nak siapkan order cust yang lain. Kali ni dah siap, so lets usha pic ! ^^,


Yang sorang suh wat dolly bunge.



Sorang lagi suh wat dolly katak.


Ramai yang tertanye-tanye. Kenape B&C punye produk same je. Tak boleh buat style lain ke? Contohnye macam bantal ke, brooch ke, purse and whatsoever.


Dear cust, B&C mampu hasilkan ape sahaja order dari cust. Insyaallah. Actually, kami buat mengikut tempahan customer. Kalau customer request keychen, kami buat keychen. Kalau hp strap, kami hasilkan hp strap. Means sekarang, tak de customer yang order selain dari keychen (majority). So, kami tak dapat nak bagi tatapan pic order yang takde. Contoh, brooch, bantal, pencil case dan lain-lain.


Lepas ni, kalau kami sempat jaet barang-barang yang takde tue sebagai contoh, kami publish ea. Ntey customer B&C banyak pilihan nak buat. Betol tak ? hee.


Okey, that’s all. Thank you for reading.

Love, B&C crew.


. thanks for reading and ziarah-ing .

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...