Jan 7, 2011

ORDER DADA, NAJWA, SUE, SYERA, TYKA


Hye deas-deas. Ayat plural di situw yew. Teehee.

Ini order dak KKB yang tertinggal. Ritu nak publish. Pastu tak sempat. Pastu syera kumpul-kumpul sume, gedebuk! Terus publish secara berjemaah. Ah, okey. Layan~



Katenye nak bagi ibunye. Ibu sape pon syera tak tawu. Dorang just tulis name yang nak dibuat je. Tak dapat dikenal pasti name ic si peng-order. =)



Ops ! ni bukan syera alias tuan tanah alias owner B&C alias tukang jaet B&C punye. Ohh bukan-bukan. Mase syera jaetkan keychen ni, adik-adik syera ingatkan ni syera punye. Bukan taw. Ni customer kami punye. Actually, syera sendiri takde keychen-keychen camni taw. Syera reti jaetkan je tuk orang. Tapi untuk diri sendiri memang takde. Hee.



Diz one, dada punye. Oww. Dilarang sama sekali pk benda lain hokay ! syera tak tawu name dalam surat beranak die ape. Shida kot. Hoho.



Adik najwa. Memang tema katak. Hijau bagai. =))



Cik bee ! fez tyme syera buat dolly bee. Bile tanye amien, katenye macam ikan. Haha. Yeke ? syera siap letak kepak-sayap bagai tuh nak kasi die boleh terbang. Bole pulak amien kate macam ikan. Wateverla. Janji comel. Eh. Eh. Comel ke ? hey, comel taw. Hehe.


Berakhir sudah. Lepas ni publish lagi. Thank u for reading.

With love, B&C crew.


. thanks for reading and ziarah-ing .

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...