Jan 7, 2011

ORDERS YUN, HUSNA, SALBIAH & FADZ



Salam sejahtera semua umat. ^^,

Okey, arini macam bese, mempublish order. Dolly2 kat ats tue syera siapkan serentak sebab nak kene pos hari yg same. Ye, sume sekali. Banyak dugaan nak siapkan ‘dorang’. Believe it or not, syera siapkan ‘dorang’ dalam kete. Tyme tue p holiday kat kedah. Alhamdulillah sumenye sempat siap.


Ini adalah satu2nye order yang kami tak penah buat and cust tak penah req sblum ni. Yang ni order dari si gadis yun. Die req nak dolly+alphabet tergantung kat bawah keychain tue. Yun, syera tak dapat wat spongebob tue sekiut-kiutnye sebab spongebob tue dah tak boleh nak wat bentuk paling kiut. Itu je bentuk yang die ade. Btw, tenkiu yun cz sudi order dgn kami =)).


Ni order dari adik husna. Die req dolly love macam dalam entry ‘projekku..’ && tema kaler yang die nak, pink, hitam && putih. Tenkiu dik. Snang keje kami sebab husna gtaw kaler ape yang die nak. Takdelah kami pening-pening nak letak kaler ape =DD.



Yang ni order dari salbiah. Die mintak dolly hello kitty && name risya. Tema kaler takde. So, kami pandai-pandai match kan kaler yang sesuai. Hope salbiah suke ea.


Husna && salbiah pakai 1 address yang same. So, kami combine kan kedua-duanye dalam 1 sampul. Dapat jimat duit pos. Kan dik?


Ini pulak, order dari fadz. Cust dari johor. Tenkiu ye fadz. Len kali order la lagi. =)


With love, B&C crew.



. thanks for reading and ziarah-ing .

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...