Feb 1, 2011

New Item Here !


kali ni syera nak tunjuk item item baru yang ade kat BC.


MokCet Plushie


MokCet Plushie ni syera punye. nampak tak name syera kat situ ><, hihi. MokCet kat atas ni, syera buat pakai kain felt je. so, die macam tak syok sangatla kan. tapi kalau ade yang nak req, syera akan buat pakai kain flannel. die lembut cket. bole buat tido. comel je mcm anak patung...kot ;p kalau nak, bagitaw saiz okey ? senang cket syera nak tetapkan harge. senang jugak syera nak buat. bagi kerjasama ye ;)

--------------------------------------------------------
BerukBand Casing


hincik amien punye yee. dah macam orang Digi dah katon kuning tu. ni tak siap lagi. syera tak letak velcro kat tutup atas tu. sebab tyme tu, stok tak sampai lagi. sekarang syera dah tampal velcro. so, die tak de lah terbukak. kalau nak req letak butang katup tu pon boley. betol ke butang katup eh namenye? korang tawu kan ? syera tak tawu nak explain yang mane. huhu. saiz standard berukband okey. tema boleh pilih. warne pon boleh pilih.

--------------------------------------------------------
Brooch


brooch ni dah lame ade. tapi takde lagi yang req. maybe sebab takde sampel. yang kat atas ni saiz kecik. so, harge rm 2. beli 3 dapat rm 5 ye. syera dah buat 'ekseperimen' kat brooch ni. yang kaler hitam tu, syera letak fiber kat dalam die. yang pink, tak letak. bile syera pakai, yang kaler pink tu lebih elok kedudukan die b'banding hitam. tapi kalau nak nampak timbul, yang hitam lebih cantik sebab dalam die ade fiber. ikut korang la nak macam mane. so, kalau ade yang nak order brooch, bagitaw ye nak letak fiber or tak. okey ?



itu je buat mase ni :)


with love, BC Crew







. thanks for reading and ziarah-ing .

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...