Feb 3, 2011

Order Jaja & Kak Fuzah


SELAMAT MENYAMBUT TAHUN BARU CINA !

^^,


boleh tengok betape bersepahnye bilik syera. memang sengaje syera sepahkan sebab nak dapatkan mood menjaet :) hihi. kadang kadang sampai 3 hari terbiar. memang tak senonoh. mak mentua pon bole reject dapat menantu macam ni. hee. tapi ni jela cara cara yang syera ade untuk mood jaet. kalau tersimpan je, macam tak semangat.


kali ni dapat order dari jaja && kak fuzah. order jaja & kak fuzah ni, syera pos masa hari yang sama. kebetulan dorang bayar sebelum & masa sbtu ahad kan. so, syera && amin bertungkus lumus siapkan order ni. sekarang dah pon sampai kat tangan jaja & kak fuzah. terime kasih :) jom tengok order jaja dulu k. jaja req nak order yang same macam entry INI. yang 'sue' punye tu. tapi nak dolly love.


cik MokCet yang da siap nak interframe jugak. ngengade.


dolly yang jaja req. love merah. 4 corak yang berlainan syera & amien buat.


front & back
satu untuk jaja


1 lagi untuk her love



jaja kate nak kawin bulan 11 nanti. jangan lupe jemput syera & amin taw ja. sebab kitorang suke makan. hikhik.


okey. ini pulak order kak fuzah. kak fuzah kate nak design macam 'nur' yang kat dalam entry INI. tapi syera tak dapat buat macam tu sebab name kak fuzah panjang. lagi pun sekarang syera dah pakai font baru untuk nama. takut jadi tak cantik pulak hasilnye nanti. sory ye akak T_T

yang kak fuzah punye ni, syera buat sensorang sebab kak fuzah baru bank in payment tyme malam tu. 1 malam tak tido sebab nak siapkan jugak. nanti tak payah pegi pejabat pos banyak kali kan :)




dah settle !

tenkiu jaja && kak fuzah ;)


with love, BC Crew





. thanks for reading and ziarah-ing .

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...