Mar 25, 2011

Order from HezyHakym






alhamdulillah. sejak akhir-akhir ni, produk BC dapat sambutan dari golongan kaum Adam. huhu. BC ingat pompuan je suke barang camni. lelaki pon ade. seronok jugak rase :'D


kali ni dapat order dari hezyHakym. macam biase, order ni dah lame sampai kat tangan hezy. biaselah, BC baru nak update masuk belog. jom meh kite usha order En hezy.



front and back

hezy tempah 2 keychain camni. satu nak bagi kat his love and satu lagi maybe untuk die sendiri.



comel tak ? hehee. hezy yang suruh buatkan kapkek tu. semua based purple. maybe cik syikin suke purple kot. senang berurusan dengan hezy ni. sebab penerangan order yang die nak, BC dapat paham. style ape, dolly nak letak macam mane dan sebagainye :)



this one untuk dirinye sendiri kot :)



dan ini dolly kapkek. hehee. tawu tak kenape die punye tema ni banyak kapkek ? sebabnye kan, cik syikin Hezy ni menjual kapkek. nak try kapkek beliau ? meh kelik SINI.

anyway, tenkiu ya hezy !


with love, BC Crew



. thanks for reading and ziarah-ing .

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...