Mar 28, 2011

Order from Shaz, to Key_are


sebelom ni, syera ade update entry pasal key_are and shaz ni. now, baru dapat cite lebih details tentang order ni.






frame tersebut telah ditempah oleh si cantek manis Shaz. mule-mule Shaz order keychain je. tapi name yang nak letak kat keychain tu, panjang sangat. so, syera nego punye nego pasal pem-bajet-an die, terhasil lah frame gambar yang tak seberapa ini. Shaz suruh syera wat something yang nampak maskulin. lebih lebih lagi dari segi warne. tak de kaler lain dah melainkan hitam je yang nampak kelelakian. hehee. ini special gift to key_are sebab key_are berjaya menjadi follower Shaz yang ke-300. huhuu. bertuah badan.


and ini special request. dats why jarang jarang ade kat BC.


BC bertungkus lumus laa menghasilkan mask tu. siap jaet jaet corak keliling mask tu. hasilnye memang tak same ngan yang asal, tapi ala ala bole la kan. ade rupe gak ngan mask yang asal :)



see ? okey tak ngan mask encik key_are. hekhek. okey kan. frame ni untuk gambar yang bersaiz 4R. oh ya, sape sape yang tertinggal tentang cite special gift kat belog key_are, bole klik sini :)


so, sampai sini je. ade lagi entry tertangguh. besok besok syera update. babai.


with love, BC Crew.



p/s : sakit hati masih berbaki. pasni wahai copycat BC yang sudah ku kenalpasti, anda ciplak yang camni pulak kan ? huh.



. thanks for reading and ziarah-ing .

2 comments:

  1. awatlah shaz baru prasan entry ni.?
    hehe.thanx akk!!nak order an akk lagi ni..lagi special request.lewat pon takpe.cun lah!
    thanx taw!

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...