Apr 1, 2011

LIST ORDER BLN MEI


assalamualaikum anak-anak :p

walaupun order dah tutup, tapi masih ade cust yang isi order form. BC tak kesah. tapi, BC terpakse bawak order anda ke bulan Mei ea :)

jangan merajuk la taw sebab macam lame giler je nak dapat order anda. insyaallah, BC akan siapkan dalam bln Mei jugak. pejam celik pejam celik, dah sampai ur turn, BC akan terus buat and terus pos. so, dun wory ea :))

now, BC nak show off our cust untuk bulan Mei kat sini :

layla x3
erin x1
soleha x1
danil x2
shafiah x5
farhanom x7
fatin x10

*untuk order bulan Mei, masih lagi dibukak. tapi sangat limited :)*


so, sayang sayang sekalian. anda boleh wat pembayaran paling lewat sebelum 7 Mei ea :) peraturan ini sangat longgar. and sebelum due date, BC akan bagi reminder kat anda melalui sms. if nak cancel, bagitawu awal awal oke. BC tak marah. cume makan hati je. hek3. BC pon tak boleh paksa cust beli kan ?


then, jika selepas 7 Mei tiada sebarang bayaran dibuat, order anda akan terbatal dengan serta merta. so, BC akan bukak order untuk cust yang lain pula.


disebabkan order Mei ni masing-masing tak bayar lagi, so BC telah tetapkan:

"SIAPA BAYAR DULU, DIE DAPAT DULU :)"


itu sahaja.

sekian, terima kasih :)

with love, BC Crew.




. thanks for reading and ziarah-ing .

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...