Mar 30, 2011

order from ien lagi !! camera casing here :)



assalamualaikum sume :)


kali ni dapat order dari ien. ien antara salah sorang cust tetap BC. sebelum ni ien order keychain, alphabet untuk adik angkat die, and alphabet untuk diri die sendiri. now ien suh watkan camera casing. BC dah bagi mase 5 hb 3 hari tu. lame giler dah. hehe. tema pepel+pink+itam. warne, corak dan style direquest sendiri oleh beliau :) senang keje BC, tak pening nak pikir. hehee.


jom tengok hasilnye !




yeah ! itu lah tuan punye badan :) see ? ien bergambar ngan camera casing baru. fresh lagi. bau tangan BC pon tak hilang lagi kat casing tu. hek3.



BC Crew with dear ien :))


TQvm dear !


with love, BC Crew.




p/s : yang suke COPY2 hakcipta orang lain, boleh angkat kaki sekarang !







. thanks for reading and ziarah-ing .

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...