Apr 22, 2011

Order from Cik Bazlin :)


hye. kite bertemu kembali :p cik syera ko ni memang lambat gilo nak update belog. pang satu kali Xp. hehe.


meh meh. kali ni nak show off order comel momel dari cik Bazlin kite. customer tetap BC ni. tocey cik Lin ;) alphabet and KM. jom cekedout !



pattern baru okey. sebelom ni, tak secomel ini. wahhh. perasan ! :p kihkihkih.



kod KM. cik Lin suh wat dolly bas atau beskal. mule2 syera try wat beskal. pastu, buruk macam hape tah. tak santek plak dah. terus wat bas. lagi senang. cityliner ? erkk ?! HAHA. nak wat bas sekolah senanye. tapi dah terwat wane merah. teros wat cityliner. tangan syera tak cukop comel nak hasilkan bas yang comel. sory Lin =,="



macam biase, Perhimpunan Agong :)



suke ? meh order untuk bulan Jun and Julai ea.



with love, BC Crew.



. thanks for reading and ziarah-ing .

2 comments:

  1. comey2... adik bongsu lyn (hafiz) snyum mlerat bila tgk keychain 2... dok bg abg2 @ kak2 dy nok pegang taw...

    adk lyn says :" ehh, kat beg adik ade bas skoloh adik... nok g ator abg atib kat sek esok, bgn awal2...hahaha... "

    thanks a lot dear, syera laa...

    ReplyDelete
  2. haha. yeke ? patutnye org kne wt bas skolah kan ? da selalu sgt ternampak cityliner lalu dpn rumah, tu yg terwat cityliner je.

    okey, welkem dear :)

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...