May 4, 2011

Order from Cik Azimah for herself and her bff (:


assalamualaikum semua


sekian lama tak update :p


tak nak buang masa, jom tengok order from Azimah. order die memang len dari yang len okey. BC pon belum penah lagi jumpe crafter dpt order camni. Azimah mintak watkan leather bag handphone. err, betol ke name die leather bag handphone ? ==" bagus cust BC yang sorang ni. die sanggup pos leather bag yang lame die kat BC. then, BC hupgradekan leather bag tersebut dengan pvc and berkaler warne-warni. but, dun wory ya, tak kan berbulu :)


design 1

design 2


design ditentukan oleh BC sendiri, kemudian di approve oleh Azimah. ngeh3. design 2 tu, ditukar. sebab Azimah nak katon-katon. *tapi syera terwat monster plak kt situ* warne di pilih oleh Azimah sendiri :)


more picture


design 1 : red pvc, use DMC floss and penutup die, just stick je magnet tu

design 2 : pink pvc, benang biase and penutup die, macam berlipat kat atas


pendrive casing as a free gift

Domokun ! sekarang katon Domokun ni fofular betol. so, BC wat casing bentuk Domokun :)

with lining (felt) and agak tebal sikit.





NEXT !


order Azimah untuk bestfren die. macam biase, keychain + dolly jadi pilihan





harap Azimah berpuas hati ;) mintak maaf kalau ade tersalah and tersilap dalam menghasilkan order Azimah. thanks a lot !



with love, BC Crew



. thanks for reading and ziarah-ing .

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...