Jun 9, 2011

ANNOUNCEMENT : Owner BC Sedang Praktikal



selamat siang ~


ekekeke.


maleh nk cite banyak, korang bace title pon, da boleh tawu. selame 4 bulan yee. skang ni pon tengah keje. eh, tercurik tulang pulak. keh3. sory bos. saye takde keje nak buat. bos pun satu. kalau tak nak bagi saye curik tulang, bos bagilah keje yang dapat saye siapkan sampai 5:30. tak gitu ? :p


okey, cukup. syera sebenarnye nak sampaikan sesuatu ni. bukan amanat. cume pemberitahuan. memandangkan owner BC sedang praktikal, makanya order tak dapat disiapkan dengan segera. ampun maaf dipinta. bukan sengaja. syera peruntukan malam je untuk siapkan keje-keje menjahit ni. kalau siang, memang takde mase. pulak tu, syera terpaksa jaet sorang-sorang. amien da pulang ke pangkuan ibunye di kedah. keh3. syera dok kL. jadi, amien tak dapat tolong. die hanya membantu dari segi marketing and handle emel je.


syera harap, customer dapat faham. syera bukan sengaje. alhamdulillah sepanjang syera berbznes, syera dapat cust yang sangat memahami situasi. harapnye kekal sampai bila-bila :)


ops, sebelum terlupa. BC dah hasilkan produk baru yang di req oleh cust. hehe. produk tu pencil case and hp casing. warne memang sangat menarik ^^ untuk tengok bentuk, color and patern, bolehla send emel ke bcfeltcraft@gmail.com.


semua pun dah sedia maklum barang BC diciplak. jadi, wat mase ni, BC taknak lagi upload barang barang baru kat blog sampai semuanya reda ^^


okey, tak boleh bebel panjang-panjang. nanti kantoi dengan bos. kui3. tadi pon bos dah lalu kat belakang meja. kelam kabut tuka web company. keh3.


okey, bye.


with love, BC Crew



. thanks for reading and ziarah-ing .

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...