Sep 12, 2011

Order from Shaz


assalamualaikum ;)

repeat order dari si cantik manis bakal doktor (insyaallah) ; Shaz.

agak lame jugak Shaz kena tunggu order ni. tapi Shaz faham and BC senang berbincang dengan Shaz ni. bahasa pun molek je.

sebelum ni beliau order frame sebagai gift kepada follower yang bertuah.

kali ni Shaz order untuk diri sendiri.

jom tengok ;)


bookmark


notebook cover
add design : frame size ic


gift yang biasa-biasa untuk Shaz. ikhlas dari BC :')



boleh pakaikan spek kt doktor tu. hihi.


komen Shaz untuk hasil tangan BC, boleh refer kat testimoni :))


terima kasih Shaz. Shaz belajar rajin rajin taw sampai Shaz betul betul jadi doktor. nanti kalau krew BC sakit, boleh pegi klinik Shaz. ye tak ? hikhik.


with love, BC Crew





. thanks for reading and ziarah-ing .

3 comments:

  1. kreatif gila lah kau tang spek tu. mcm nak order jugak tapi aku tatau nak buat note ape dah. tapon nnt aku order utk adek2 pompuan aku kot. boleh ke weh ?

    ReplyDelete
  2. boleh aje uit. tp lame gile la kot tunggu sbb skg tgh full order. bln 12 je free. hoho.

    ReplyDelete
  3. Aaaa...baru baca entry ni..tu pun kawan yg tunjukkan...thanks BC for the doa...allahumma ameen :) bawak buku tu ke sini pun ramai yg amazed ckp cntik+creative. Thanksss!!

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...