Oct 29, 2011

Dapat Award Lagi ! Tenkiu AWOK'S KITER CRAFT




Dah lame tak tengok shoutbox, tadi baru terperasan. BC dapat award lagi ^^ kalau haritu, dari Ezylovey and Kiszydolls, kali ni dari crafter Awok's Kiter Craft pulak :) a.k.a AKC.


AKC ni kire otai dalam dunia craft ni. nak di banding hasil AKC dengan BC memang jauh lagi BC kene banyak belajar. macam-macam craft comel AKC dah buat. eg : keyholder, plushie, coin pouch, door hanger and macam-macam lagi. sape rase-rase nak rambang mate dengan barang craft, boleh jenguk blog AKC kat sini !


TENKIU KAK AWIN :)




. thanks for reading and ziarah-ing .

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...